Ministrul de Interne, Lucian Bode, participă, marţi, începând cu ora 16.00, în plenul Camerei Deputaţilor, la o dezbatere, la solicitarea Grupului parlamentar AUR, cu tema "Calitatea deţinută de domnul secretar de stat Raed Arafat în cadrul Departamentului pentru situaţii de urgenţă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Participarea lui Lucian Bode la Ora ministrului apare pe agenda Camerei Deputaţilor. 

Săptămâna trecută, ministrul de Interne Lucian Bode nu a participat la plenul Camerei Deputaţilor, unde fusese invitat la „Ora Guvernului” de către grupul parlamentar al AUR pentru a oferi explicaţii cu privire la funcţia pe care o deţine secretarul de stat Raed Arafat în cadrul DSU „în condiţiile unor suspiciuni rezonabile exprimate recent în spaţiul public în privinţa unei potenţiale uzurpări de calităţi oficiale”, cum acuză partidul AUR.

 
„Vă adresez rugămintea ca această solicitare să fie reanalizată, având în vedere că începând cu ora 16.00 se va afla în desfăşurare o altă activitate la care voi fi prezent, cele două activităţi suprapunându-se, fapt ce nu îmi permite să dau curs solicitării respective. Vreau să amintesc faptul că structurile MAI au răspuns pozitiv solicitărilor formulate de către parlamentari şi cu alte ocazii, manifestând în continuare aceeaşi deschidere spre un dialog constructiv pe problematici de maxim interes pentru cetăţeni”, arată informarea făcută de către Lucian Bode către Biroul permanent al Camerei Deputaţilor. 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.