Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a declarat, joi, despre faptul că distribuitorii de energie nu au primit încă niciun ban din compensări, aşa cum prevede legea, că responsabil de acest lucru este ministrul Energiei, Virgl Popescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Adrian Câciu a fost întrebat, joi, de ce distribuitorii de energie nu au primit încă niciun ban, după plafonarea preţurilor şi a răspuns: ”Distribuitorii de energie, nu de la Finanţe trebuie să primească, o să vedem ce face Ministerul Energiei cu tot lanţul industriei energetice. Deconturile nu se depun la Finanţe, întrebaţi-l pe domnul Popescu”, a spus ministrul Adrian Câciu. 

Ministrul a precizat că trebuie ca ministrul Energiei, Virgil Popescu, să spună de ce nu a făcut aceste deconturi.

”Eu pot să mă informez şi data viitoare să vă spun, dar este la Ministerul Energiei această problemă. Ce a ţinut de ministrul Finanţelor sau de Parlament, de politica fiscal-bugetară, să avem aceşti bani, să facem rost de aceste venituri pentru a putea bune bani în buget, am făcut. Banii sunt acolo” a mai completat Câciu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.