Ministrul Finanţelor Publice, Adrian Câciu a anunţat, luni, Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, că va fi prezent la Ora Guvernului, în plenul Camerei Deputaţilor, de la ora 16.00, după ce iniţial ceruse amânarea dezbaterii, din cauza programului încărcat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În scrisoarea trimisă de Adrian Câciu, ministrul finanţelor, Biroului Permanent, acesta solicită ca  dezbaterea să aibă loc între orele 16.00 şi 17.00. 

Iniţial, ministrul de Finanţe Adrian Câciu anunţa că se va prezenta în Parlament, la „Ora Guvernului”, la solicitarea USR, însă nu luni pentru că agenda sa deja este stabilită.El a cerut USR să poată veni în Legislativ într-o altă zi pentru a prezenta toate datele şi argumentele privind instituţia pe care o conduce.

USR a depus, miercurea trecută, o solicitare oficială la Camera Deputaţilor pentru chemarea ministrului Finanţelor Adrian Câciu la Ora Guvernului, în data de 30 mai.

Solicitarea USR se intitulează „România spre faliment. Ne împrumutăm cu 1.000 de euro pe secundă. Cum opriţi dezastrul fiscal?”. Dacă ministrul PSD nu se prezintă pe 30 mai în Parlament, USR va depune moţiune simplă împotriva lui, mai precizează comunicatul de presă al partidului.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.