Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, susţine că nu a fost tentat niciodată să fumeze marijuana, deşi a trăit o vreme în SUA, unde ar fi putut să încerce.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ministrul Energiei Sebastian Burduja a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă a fumat marijuana. 
 
”Niciodată. Şi la Stanford, şi la Harvard aş fi putut face asta de foarte multe ori, dar nu m-a tentat niciodată. Şi chiar m-am întrebat care a fost secretul în creşterea mea. Cred că a fost vorba de o anumită disciplină în familie, să nu fac paşi greşiţi”, a spus Sebastian Burduja. 
 
Sebastian Burduja a absolvit Universitatea Stanford din Statele Unite, apoi şi-a continuat studiile la Universitatea Harvard  absolvind în paralel două programe de masterat: MBA la Harvard Business School şi MPP la Harvard Kennedy School of Government. 
 
În aprilie 2016, Sebastian Burduja a fost ales preşedinte al partidului Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor (PACT). În 2019, PACT a fuzionat cu PNL, iar Sebastian Burduja a devenit vicepreşedinte PNL la nivel naţional şi lider al filialei Sector 1.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.