Ministrul Economiei, Virgil Popescu anunţă luni, într-o postare pe Facebook, că a fost diagnosticat cu COVID-19. ”Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu ”iartă””, a precizat el. Executivul a transmis că membrii Cabinetului nu se încadrează în definiţia contacţilor direcţi, iar cei care fac parte din delegaţia care îl va însoţi pe premierul Ludovic Orban în Israel au fost testaţi luni, rezultatele fiind negative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”În vederea deplasării în Israel,membrii delegaţiei au realizat în cursul zilei de astăzi teste care au rezultat negativ. De asemenea, membrii Cabinetului nu se încadrează în definiţia contacţilor direcţi”, potrivit unei informări a Guvernului.

Ludovic Orban face marţi şi miercuri o vizită oficială în Israel şi Palestina. El va fi însoţit în vizita sa de ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu şi de ministrul Apărării Nicolae Ciucă.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID - 19. Am urmat protocolul şi sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieşit pozitiv. Nu am simptome grave, pentru moment. Cei apropiaţi sunt în regulă”, a scris Virgil Popescu pe Facebook.

El subliniază că masca poate proteja şi că s-a îmbolnăvit, deşi a respectat regulile.

”Aveţi grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu ”iartă”. Sunt încrezător că voi trece şi peste această perioadă”, conchide ministrul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.