Ministrul Economiei, Virgil Popescu, critică în termeni duri PSD pentru decizia privind moţiunea de cenzură, el catalogând documentul şi demersul PSD drept „o bombă cu ceas care a fost dezamorsată” şi care „risca să explodeze în economia României”. „Românii îşi dau seama cum a trecut glonţul pe lângă urechile economiei, pe lângă România şi realizează că cu un PSD nu se poate lucra decât zdrobindu-l la vot” susţine ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Virgil Popescu a catalogat moţiunea de cenzură depusă de PSD şi care nu a ajuns să fie votată din lipsă de cvorum drept „o bombă cu ceas care a fost dezamorsată” şi care „risca să explodeze în economia României, să arunce haos în ţară”.

Popescu a criticat vehement PSD pentru că, dacă moţiune ar fi trecut „România ar fi fost iar pusă la colţ”.

„Pur şi simplu au vrut să arunce România în aer doar pentru un interes electoral pentru data de 27 septembrie, în condiţiile în care sunt prăbuşiţi în sondaje. (...) Românii sunt inteligenţi, românii îşi dau seama cum a trecut glonţul pe lângă urechile economiei, pe lângă România şi realizează că cu un PSD nu se poate lucra decât zdrobindu-l la vot”, a declarat Virgil Popescu marţi seară, la Realitatea Plus.

În ceea ce priveşte programul de guvernare pe termen scurt, mediu şi lung anunţat de PSD şi despre care prim-vicepreşedintele PDS Sorin Grindeanu susţinea că vă fi pe masa fiecărui parlamentar în ziua votului, ministrul Economiei susţine că nu a văzut un astfel de document. 

„Nu era absolut nimic pe masa niciunui parlamentar, nu vorbesc de oopoziţie, poate nu au vrut să nu-l arate nouă, dar nu era nimic nici pe băncile parlamentarilor PSD sau ale partenerilor lor. părerea mea e că a fost o minciună clară, făcută propagandistic, n ajun d emoţiune. (...) Este evident că a fost o acţiune electorală declaraţia fostului premier al Ordonanţei 13, Grindeanu. Cred că timp d epatru ani de zile după alegere din 2020 au timp suficient timp să se gândească la un viitor, probabil program de guvernare. Dacă nu au timp patru ani, mai stau patru ani şi în opt ani se vor gândi. Cred că PSD e momentul să se reformeze foarte în profunzime pentru că aşa nu mai merge” a adăugat Virgil Popescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.