Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu scrie vineri pe Twitter că se bucură să salute evaluarea pozitivă de astăzi şi poziţia guvernului olandez în sprijinul aderării la Schengen a României. În urmă cu scurt timp, şi Guvernul Suediei a reuşit să obţină sprijinul Parlamentului şi a primit mandat pozitiv pentru a vota aderarea României la spaţiul Schengen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mă bucur să salut evaluarea pozitivă de astăzi şi poziţia guvernului olandez în sprijinul aderării la Schengen a României. Dialogul politic foarte strâns cu partenerii olandezi, la toate nivelurile a contribuit la fundamentarea unei abordări favorabile”, a scris ministrul de Externe pe Twitter. Ministrul Aurescu îi mulţumeşte omologului său din Olanda pentru sprijin. Ministrul de Externe a salutat vineri şi rezultatul pozitiv de azi din Comisia pentru afaceri europene a Parlamentului Suediei în favoarea aderării României la Schengen, el afirmând că se bucură că demersurile sale pe lângă ministrul Tobias Billstrom, omologul său şi liderii Partidului Social-Democrat Suedez au avut succes.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.