Ministrul Apărării Angel Tîlvăr a declarat miercuri, răspunzând unei întrebări, că nu se teme că va fi schimbat din funcţie pe fondul scandalului presupuselor fragmente de dronă găsite în judeţul Tulcea, precizând că cei care l-au numit au şi dreptul să îl revoce.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
‘Nu îmi este teamă pentru că poziţia pe care o ocup nu am ocupat-o prin concurs, iar cei care m-au numit au şi dreptul să mă revoce”, a mai declarat Tîlvăr.
 
Întrebat dacă preşedintele Iohannis s-a supărat când l-a anunţat că sunt bucăţi de dronă în România, în condiţiile în care marţi afirmase că nu există asemenea elemente pe teritoriul ţării, ministrul Apărării a răspuns: “Am oferit toate detaliile pe care le-am avut la acel moment şi domnia sa mi-a spus să fac tot ce este legal, corect şi eficient ca lucrurile să poată fi înţelese bine din punct de vedere al situaţiei apărute”.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.