Ministrul Apărării Angel Tîlvăr s-a întâlnit marţi cu militarii români dislocaţi în baza de la Bemowo Piskie şi a avut o discuţie cu omologul său polonez Mariusz Blaszczak despre situaţia de securitate din regiune, în contextul agresiunii Rusiei asupra Ucrainei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„M-am întâlnit, astăzi, în Polonia, cu militarii români dislocaţi în baza de la Bemowo Piskie. A fost emoţionant să fiu alături de detaşamentul de militari din România care, alături de aliaţii noştri, contribuie la păstrarea unui climat de pace şi normalitate pe flancul estic al NATO. Am avut o discuţie foarte bună şi cu omologul meu, Mariusz Błaszczak, despre situaţia de securitate din regiune, în contextul agresiunii Rusiei asupra Ucrainei. Atât România, cât şi Polonia au dat dovadă de solidaritate în raport cu milioanele de refugiaţi ucraineni care au fost nevoiţi să îşi părăsească casele şi ţara şi să fugă din calea războiului. Trebuie să fim uniţi în faţa agresiunii Rusiei, iar Ucraina trebuie să rămână un stat suveran şi independent, în graniţele recunoscute la nivel internaţional”, a scris Angel Tîlvăr, marţi pe Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.