Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a declarat, vineri de Ziua Naţională, că „Istoria României este scrisă de români, de eroii neamului, de cei care au purtat războaiele pentru independentă, libertate şi unitate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Istoria României este scrisă de români, de eroii neamului, de cei care au purtat războaiele pentru independentă, libertate şi unitate. La cei 100 de ani, veteranul de război Toma Corcău, din Slatina, este o lecţie de curaj, demnitate, de istorie locală, iar pentru el, noi toţi suntem «ai noştri»”, a scris Florin Barbu, vineri pe Facebook.

Ministrul Agriculturii a adăugat că „aceasta este povestea unei zile de 1 Decembrie, acasă, la Slatina, alături de colegii şi prietenii mei de la PSD Olt şi de slătinenii mei dragi!”

„La mulţi ani, Slatina! La mulţi ani, România!”, a urat ministrul Barbu, românilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.