Ministrul Agriculturii, Florin Barbu afirmă că au scăzut preţurile şi la cozonac, şi la drojdie, în urma adoptării Ordonanţei privind prelungirea adaosului comercial cu încă trei luni, pentru 21 de produse şi deja se gândeşte la sărbătorile de iarnă, de anul acesta, când vom cumpăra produse româneşti mai ieftine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Zi de cumpărături şi de o scurtă analiză a preţurilor din supermarket-uri! Observi uşor etichetele colorate care îţi arată vechiul şi noul preţ, iar la final, ai plătit mai puţin! Au scăzut preţurile şi la cozonac şi la drojdie şi deja ne gândim la sărbătorile de iarnă, de anul acesta, când vom cumpăra produse româneşti mai ieftine!”, afirmă ministrul pe Facebook. 
 
Florin Barbu precizează că ”Ordonanţa privind prelungirea adaosului comercial cu încă trei luni, pentru 21 de produse, este rezultatul discuţiilor cu reprezentanţii supermarket-urilor care au înţeles şi au sprijinit demersul nostru de a proteja puterea de cumpărare a românilor şi a sprijini familiile cu venituri medii şi mici!”. 
 
”Le mulţumesc, încă o dată, tuturor!”, mai spune Barbu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.