Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a luat act, luni, de cererea formulată de ministrul Afacerilor Interne Cătălin Predoiu de a amânat participarea la „Ora Guvernului”, în plenul din 2 octombrie, solicitarea făcută de către USR. Liberalul invocă activităţi programate anterior pentru luna septembrie care nu i-ar permite să vină în Parlament decât la o dată ulterioară, inclusiv o întrunire a Consiliului JAI la care trebuie să fie prezent. Potrivit site-ului Consiliului UE, formaţiunea Justiţie şi Afaceri Interne (JAI) a Consiliului are programate reuniuni pe 28 septembrie, 19 octombrie şi 4 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ca urmare a invitaţiei pe care mi-aţi adresat-o pentru a participa la dezbaterea politică «Ora Guvernului», vă informez că programul prestabilit pentru luna septembrie 2023 solicită prezenţa mea la activităţi programate anterior atât în plan intern, cât şi extern, inclusiv participarea la viitorul Consiliu JAI. Rog în acest sens să analizaţi posibilitatea reprogramării dezbaterii la care am fost invitat să particip, ulterior datei de 2 octombrie 2023”, arată informarea transmisă de ministrul Afacerilor Interne de care a luat act, luni, Biroul permanent al Camerei Deputaţilor.

Formaţiunea Justiţie şi Afaceri Interne (JAI) a Consiliului are programate reuniuni pe 28 septembrie, 19 octombrie şi 4 decembrie, conform site-ului Consiliului UE.

Liderul deputaţilor USR Ionuţ Moşteanu a solicitat, miercurea trecută, participarea ministrului Afacerilor Interne Cătălin Predoiu la „Ora Guvernului” la Camerea Deputaţilor, într-un plen care va avea loc luni, 2 octombrie. Dezbaterea din plen va avea tema „Cum pregăteşte ministerul de Interne lupta împotriva drogurilor? Strategiile şi măsurile ministerului de Interne pentru combaterea traficului de droguri”.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat lunea trecută, la deschiderea noului an şcolar, că a decis să includă subiectul consumului de droguri în rândul tinerilor pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.