Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale a lansat o procedură de licitaţie deschisă pentru a achiziţiona autoturisme, prin accesarea Programului de stimulare a înnoirii parcului auto naţional 2017-2019, în valoare de 335.250 lei, criteriul de atribuire a contractului fiind cel mai bun raport calitate-preţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui anunţ postat în SEAP, Ministerul Muncii vrea să încheie un contract de achiziţii publice pentru a-şi cumpăra autoturisme, prin accesarea Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2017-2019, cu respectarea prevederilor Ghidului de finanţare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional.

Garanţia de participare este în cuantum de 1% din valoarea estimată a contractului şi va fi în sumă de: 2.011 lei pentru lotul 1, respectiv 1.341 lei pentru lotul 2. Garanţia se poate constitui prin virament bancar, ori printr-un instrument de garantare emis în condiţiile legii de o societate bancară ori de o societate de asigurări, care nu se află în situaţii speciale privind autorizarea ori supravegherea.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Totodată, garanţia de participare trebuie să fie constituită şi pentru perioada de valabilitate prevăzută în documentaţia de atribuire, respectiv 90 zile de la dată limita de depunere a ofertelor şi trebuie să fie irevocabilă. Instrumentul de garantare trebuie să prevadă că plata garanţiei de participare se va executa necondiţionat, respectiv la prima cerere a beneficiarului, pe baza declaraţiei acestuia cu privire la culpa persoanei garantate şi se prezintă autorităţii contractante, cel mai târziu la data şi ora-limită de depunere a ofertelor.

Data limită de depunere a ofertelor este 19 iulie, ora 15:00, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri bugetare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.