Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale a lansat o procedură de licitaţie deschisă pentru a achiziţiona autoturisme, prin accesarea Programului de stimulare a înnoirii parcului auto naţional 2017-2019, în valoare de 335.250 lei, criteriul de atribuire a contractului fiind cel mai bun raport calitate-preţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui anunţ postat în SEAP, Ministerul Muncii vrea să încheie un contract de achiziţii publice pentru a-şi cumpăra autoturisme, prin accesarea Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2017-2019, cu respectarea prevederilor Ghidului de finanţare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional.

Garanţia de participare este în cuantum de 1% din valoarea estimată a contractului şi va fi în sumă de: 2.011 lei pentru lotul 1, respectiv 1.341 lei pentru lotul 2. Garanţia se poate constitui prin virament bancar, ori printr-un instrument de garantare emis în condiţiile legii de o societate bancară ori de o societate de asigurări, care nu se află în situaţii speciale privind autorizarea ori supravegherea.

Totodată, garanţia de participare trebuie să fie constituită şi pentru perioada de valabilitate prevăzută în documentaţia de atribuire, respectiv 90 zile de la dată limita de depunere a ofertelor şi trebuie să fie irevocabilă. Instrumentul de garantare trebuie să prevadă că plata garanţiei de participare se va executa necondiţionat, respectiv la prima cerere a beneficiarului, pe baza declaraţiei acestuia cu privire la culpa persoanei garantate şi se prezintă autorităţii contractante, cel mai târziu la data şi ora-limită de depunere a ofertelor.

Data limită de depunere a ofertelor este 19 iulie, ora 15:00, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri bugetare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.