Ministerul Justiţiei a demarat o procedură de licitaţie deschisă pentru a achiziţiona servicii de curăţenie pentru perioada mai-decembrie 2017 pentru sediul MJ, cu o valoare estimativă cuprinsă între 174.424,34 şi 261.636,51 lei, în timp ce Ministerul Apărării Naţionale vrea să cumpere, de 119.000 lei, medicamente anestezice pentru Unitatea Militară de la Galaţi, criteriile de atribuire fiind preţurile cele mai scăzute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anunţului postat pe SEAP, Ministerul Justiţiei vrea să încheie un contract de achiziţii publice pentru achiziţionarea serviciilor de curăţenie pentru perioada mai-decembrie 2017 pentru sediul MJ.

Valoarea minimă a (174.424,34 lei) reprezintă valoarea estimată a prezenţei proceduri, iar valoarea maximă (261.636,51 RON) reprezintă valoarea estimată ce conţine şi valoarea posibilelor suplimentări, mai exact achizitorul îşi rezervă dreptul de a prelungi prestarea serviciilor în anul 2018, pentru încă maximum patru luni de zile, cu condiţia existenţei resurselor financiare alocate cu această destinaţie.

Principalele modalităţi de finanţare sunt fodurile bugetare, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind 19 aprilie, ora 15.00.

În ceea ce priveşte MApN, ministerul vrea să încheie un contract de achiziţie publică de furnizare a medicamentelor anestezice pentru Unitatea Militară 02489 Galaţi, valoarea estimativă a contractului fiind de 119.103 lei.

Sursa de finanţare o reprezintă fondurile bugetare, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind 24 aprilie, ora 15.00.

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene a demarat, la rândul său, o procedură de licitaţie deschisă pentru a cumpăra servicii de supraveghere şi verificare a instalaţiilor supuse regimului I.S.C.I.R., precum şi servicii de elaborare a instrucţiunilor de apărare împotriva incendiilor şi instruire a salariaţilor din cadrul M.D.R.A.P.F.E., cu o valoare estimată la suma de 52.020 lei.

Potrivit anunţului postat pe SEAP, ministerul vrea să încheie un acord-cadru, obiectivul contractului fiind achiziţionarea serviciilor de supraveghere şi verificare a instalaţiilor supuse regimului I.S.C.I.R., serviciilor de elaborare a instrucţiunilor de apărare împotriva incendiilor şi instruire a salariaţilor din cadrul M.D.R.A.P.F.E., precum şi identificarea pericolelor, evaluare riscuri, întocmirea evaluării de riscuri de accidente şi boli profesionale, pentru perioada 1 mai 2017 – 30 aprilie 2020.

Criteriul de atribuire al contractului este preţul cel mai scăzut, principalele surse de finanţare fiind fondurile bugetare. Data limită de depune a ofertelor este 24 aprilie, ora 15.00.

Ministerul Dezvoltării Regionale a mai lansat o procedură de licitaţie deschisă pentru a cumpăra servicii poştale în vederea primirii, prelucrării şi expedierii corespondenţei interne şi externe pentru anul 2017, cu o valoare estimativă cuprinsă între 35.723 şi 53.583 lei, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

M.D.R.A.P.F.E. vrea să încheie un contract de achiziţii publice cu o durată de la dată semnării de către ambele părţi, până la 31 decembrie 2017. Potrivit anunţului postat pe SEAP, există posibilitatea prelungirii contractului pentru serviciile poştale pe o perioada de 4 luni în anul 2018, până la data de 30 aprilie 2018, pentru care s-a estimat o valoare de 17.860 lei fără TVA.

Principalele  modalităţi de finanţare sunt reprezentate de fonduri bugetare, data limită pentru depunerea ofertelor fiind 25 aprilie, ora 15.00.

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o procedură de licitaţie deschisă pentru a încheia un acord-cadru pentru furnizarea de carburanţi auto pentru parcul de autovehicule din dotarea MAE, cu o valoare estimată la 490.800 lei.

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, principala sursă de finanţare fiind reprezentată de fonduri bugetare. Data limită pentru depunerea ofertelor este 25 aprilie, ora 15.00. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.