Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose a declarat că se impunea remanierea lui Virgil Popescu de la Ministerul Energiei deoarece mare parte din haosul care este în prezent i se datorează. El a adăugat că este o opinie personală, iar atributul remanierii este al premierului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu. Eu îmi menţin opinia că o mare parte din haosul de astăzi i se datoarează. El a avut o strategie. Eu nu contest că fiecare om poate să aibă o idee. Domnia sa a aplicat ideea lui, i-a convins pe cei responsabili de ideea lui. Rezultatele nu sunt cele scontate”, a afirmat Mihai Tudose, întrebat într-o conferinţă de presă dacă are încredere că Virgil Popescu va gestiona bine situaţia complicată din această iarnă.

Chestionat dacă se impunerea remanierea ministruluIui Energiei, Tudose a răspuns: „Da, dar este problema premierului. Punctul meu de vedere personal este că se impunea”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.