Europarlamentarul Pro România Mihai Tudose susţine că observă ”dorinţa nestăvilită a lui Victor Ponta de a «scăpa» cât mai repede de toţi cei care îl «încurcă»” şi reafirmă intenţia sa de a rămâne în partid, cerându-i preşedintelui Victor Ponta să plece. ”Cu noi toţi plecaţi, el va mai vinde iluzii până la parlamentare când pragul de 5% va fi de neatins”, mai spune Mihai Tudose.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Observ, din nou, dorinţa nestăvilită a lui V. Ponta de a «scăpa» cât mai repede de toţi cei care îl «încurcă», nefiind de acord cu toate ideile lui. A reuşit să-i suspende pe fondatorii partidului. Acum e partidu’ lui! A suspendat/îndepărtat parlamentarii care nu ascultă orbeşte orice edict. A reuşit ca în câteva luni sa devină nefrecventabil şi lipsit de credibilitate. Îl încurc foarte tare şi eu şi în consecinţă, face orice să mă facă să plec... Ştiţi cum e vorba aceea cu «să te ferească Domnul de ruga îndeplinită», a scris, marţi, pe Facebook, Mihai Tudose.

Potrivit acestuia, la alegerile parlamentare din 2020, pragul electoral de 5% s-ar putea să fie de neatins pentru Pro România.

”Fiindcă atunci, cu noi toţi plecaţi, el va mai vinde iluzii până la parlamentare când pragul de 5% va fi de neatins...Şansa PRO Victore e... plecarea ta”, a mai scris Tudose.

Nu este prima dată când Mihai Tudose solicită demisia lui Victor Ponta de la conducerea Pro România. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.