Europarlamentarul Pro România Mihai Tudose susţine că observă ”dorinţa nestăvilită a lui Victor Ponta de a «scăpa» cât mai repede de toţi cei care îl «încurcă»” şi reafirmă intenţia sa de a rămâne în partid, cerându-i preşedintelui Victor Ponta să plece. ”Cu noi toţi plecaţi, el va mai vinde iluzii până la parlamentare când pragul de 5% va fi de neatins”, mai spune Mihai Tudose.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Observ, din nou, dorinţa nestăvilită a lui V. Ponta de a «scăpa» cât mai repede de toţi cei care îl «încurcă», nefiind de acord cu toate ideile lui. A reuşit să-i suspende pe fondatorii partidului. Acum e partidu’ lui! A suspendat/îndepărtat parlamentarii care nu ascultă orbeşte orice edict. A reuşit ca în câteva luni sa devină nefrecventabil şi lipsit de credibilitate. Îl încurc foarte tare şi eu şi în consecinţă, face orice să mă facă să plec... Ştiţi cum e vorba aceea cu «să te ferească Domnul de ruga îndeplinită», a scris, marţi, pe Facebook, Mihai Tudose.

Potrivit acestuia, la alegerile parlamentare din 2020, pragul electoral de 5% s-ar putea să fie de neatins pentru Pro România.

”Fiindcă atunci, cu noi toţi plecaţi, el va mai vinde iluzii până la parlamentare când pragul de 5% va fi de neatins...Şansa PRO Victore e... plecarea ta”, a mai scris Tudose.

Nu este prima dată când Mihai Tudose solicită demisia lui Victor Ponta de la conducerea Pro România. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.