Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose a afirmat că social-democraţilor nu le vine foarte uşor să înţeleagă de ce bucureştenii au votat în proporţie de 40% cu Nicuşor Dan şi a adăugat că a fost un vot împotriva Gabrielei Firea. El a mai spus că PSD este mulţumit de rezultatul alegerilor, per ansamblu şi a luat un scor foarte bun şi este victorios în alegeri, câştigând până acum aproape 26 de consilii judeţene,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Recunosc că încă încercăm să înţelegem acest lucru. Nu ne vine foarte uşor să înţelegem ce au votat bucureştenii, de ce au votat 40% Nicuşor Dan. Chiar eu, unul, nu înţeleg şi, ca şi dumneavoastră, trăim majoritatea timpului în Bucureşti”, a declarat Mihai Tudose, întrebat dacă se aştepta să fie aşa mare diferenţa de procente între Nicuşor Dan şi Gabriela Firea, marţi la postul B1 TV.

De asemenea, chestionat dacă, în opinia sa a fost un vot pentru Nicuşor Dan ori a fost mai degrabă un vot împotriva Gabrielei Firea, vicepreşedintele PSd a răspuns: „Aş spune că a fost un vot împotriva Gabrielei Firea”.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

„Doamna Gabriela Firea a fost beneficiara unui val negativ, unei emoţii puternice negative acum patru ani, când ştiţi ce era PSD ş.a.m.d. Acum chiar e de neînţeles, dar ştiţi cum e, românii prin vot nu greşesc, aşa s-au exprimat. Acceptăm jocul democratic”, a mai precizat Tudose.

El a mai afirmat că social-democraţii, per ansamblu, sunt mulţumit de rezultatele alegerilor.

„PSD este mulţumit de rezultatul alegerilor, un scor foarte bun, suntem pe primul loc, am câştigat consiliile judeţene, aproape 26 astăzi, când stăm de vorbă, mai se numără, mai sunt contestaţii, primărie de sector la Sectorul 2, una în plus, deci suntem victorioşi”, a conchis Tudose.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.