Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, anunţă un amplu proiect de infrastructură destinat modernizării Portului Constanţa, el arătând că în şedinţa de Guvern s-au alocat aproximativ 1,5 miliarde de lei pentru extinderea, modernizarea şi reabilitarea drumurilor şi pasajelor din Portul Constanţa, precum şi a infrastructurii de distribuţie a energiei electrice şi alimentare cu apă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”S-a declanşat un amplu proiect de infrastructură destinat modernizării Portului Constanţa. Concret, s-au alocat aproximativ 1,5 miliarde de lei pentru extinderea, modernizarea şi reabilitarea drumurilor şi pasajelor din Portul Constanţa, precum şi a infrastructurii de distribuţie a energiei electrice şi alimentare cu apă din cel mai mare port al ţării noastre, care a căpătat relevanţă crescută la nivel regional, mai ales în contextul conflictului din Ucraina”, a precizat Mihai Constantin.

El a subliniat că finanţarea este asigurată din fonduri externe nerambursabile, prin programul de transport 2021-2027, dar şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor şi are un termen de implementare de 36 de luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.