Primarul Mihai Chirica a declarat că se simte un om norocos după accidentul de sâmbătă seară, precizând că tabla se îndreaptă, dar că e bine că nimeni n-a păţit nimic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mihai Chirica a fost present, duminică, la un eveniment organizat de Direcţia de Asistenţă Socială Iaşi, în cadrul căruia sute de femei cu probleme sociale au primit tichete valorice de 50 de lei, edilul ieşean spunând că se simte bine după accidentul în care a fost implicat cu o seară în urmă.

“Mă simt un om norocos. Cred că îngerul meu păzitor a avut grijă şi au trecut toate cu bine. Sunt la primul incident auto în cei 27 de ani de când am permis. La fel probabil că şi cei doi tineri aflaţi în cealaltă maşină. Am discutat cu ei, bunurile se repară, sunt asigurate. Bine că nu şi-a rupt nimeni nimic, tabla se îndreaptă“, a afirmat primarul Mihai Chirica.

El a spus că a intrat în intersecţie pe culoarea verde a semaforului.

Accidentul s-a petrecut sîmbătă seară în zona Păcurari din municipiul Iaşi.


Maşina pe care o conducea edilul Mihai Chirica s-a ciocnit cu un alt autoturism, într-o intersecţie semaforizată. Chirica a fost transportat cu ambulanţa la spital, după ce a primit îngrijiri medicale la faţa locului. El a declarat ulterior jurnaliştilor că se simte bine şi că este în afara oricărui pericol.
Tot la spital au ajuns şi doi dintre pasagerii din cealaltă maşină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.