Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, afirmă că PSD nu s-a reformat după plecarea lui Dragnea şi că nu se pune problema revenirii sale în partid. El îi acuză de ipocrizie pe liderii partidului care aruncă vina doar pe Liviu Dragnea pentru eşecul din alegeri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mihai Chirica a afirmat, marţi, că nu a primit vreo ofertă să revină în PSD, dar că, şi dacă ar exista, "nici nu încape în discuţie o asemenea alternativă".

"Nu cred în aceste chemări pentru că PSD nu s-a reformat prin plecarea lui Dragnea, dimpotrivă. Mai sunt foarte multe lucruri de rezolvat la PSD. Mai este mult de lucru, mai este de curs mult sânge în Kisellef", a spus Mihai Chirica.

Întrebat pe cine vede potrivit pentru a prelua şefia PSD, Chirica a răspuns: "Pe nimeni nu văd la conducerea PSD".

El i-a acuzat de ipocrizie pe liderii PSD care aruncă vina doar pe Dragnea pentru eşecul de la alegerile europarlamentare.

"Este ipocrizie ce fac unii din PSD. Văd că lideri din teritoriu, primari, lovesc acum într-o persoană aflată în arest. Ăla nu mai poate fi lovit, e lovit de lege, de soartă. Acum o lună făceau mitinguri pentru el şi transportau oamenii de colo-colo. Nu cred în asemenea oameni şi nu vreau să-i am vreodată alături de mine", a adăugat primarul Mihai Chirica.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.