Medicul Paul Porr a fost reales preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor din România cu unanimitate de voturi. El conduce formaţiunea din martie 2013, de când preşedintele Klaus Iohannis a renunţat la funcţie odată cu înscrierea în PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dr. Paul-Jürgen Porr a fost reales în funcţia de preşedinte al F.D.G.R. în şedinţa Adunării Reprezentanţilor întrunită (online) vineri, 16 aprilie 2021. Dr. Porr a fost nominalizat drept candidat de către Consiliul de Conducere şi a obţinut unanimitate de voturi, votul secret fiind acordat prin email”, a transmis, vineri, FDGR.

Conform Statutului FDGR mandatul este de 4 ani.

Vicepreşedinţi F.D.G.R. sunt preşedinţii celor 5 organizaţii regionale (Banat, Bucovina, Transilvania, Transilvania de Nord şi Regiunea Extracarpatică).

Medicul Paul Porr a fost ales în funcţia de Preşedinte al F.D.G.R. în martie 2013, după depunerea mandatului de către Klaus Iohannis. Înanite, Paul POrr a fost, din 1995, vicepreşedinte al F.D.G.R.,  respectiv preşedinte al F.D.G. Transilvania, fiind reales ca preşedinte în 2017.

Dr. Paul-Jürgen Porr este născut în 1951 la Mediaş, de profesie medic şi din 2017 directorul medical al Clinicii Polisano. Din anul 2008, Dr. Porr este membru în Consiliul Judeţean Sibiu.

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.