Aproximativ trei mii de persoane protestează, joi seară, la Cluj-Napoca, faţă de modificarea codurilor penale, cer alegeri anticipate şi demisia liderului social-dedmocrat din fruntea Camerei Deputaţilor. ”Liviu Dragnea nu uita, puşcăria-i casa ta” este una dintre scandările preferate ale clujenilor care au pornit în marş pe străzile oraşului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clujenii s-au strâns în centrul municipiului pentru a protesta faţă de modificările la codurile penale, dar şi pentru a-şi arătat susţinerea faţă de DNA. 

Oamenii au aplaudat decizia magistraţilor de a-l condamna pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. 

”Liviu Dragnea, hoţ de meserie, tare drag ne-ai fi la puşcărie”, ”România curăţă hoţia”, dar şi ”Liviu Dragnea nu uita, puşcăria-i casa ta” s-a scandat în oraş. 

Protestatarii au pornit apoi prin marş pe străzile oraşului, cerând demisia lui Liviu Dragnea, dar şi alegeri anticipate. Aproximativ trei mii de persoane participă la manifestare, pentru a treia seară consecutiv. 

”Uniţi salvăm toată România”, ”Fără penali”, ”Nu vrem să fim conduşi de hoţi”, dar şi ”Hoţii” se scandează. 

Protestatarii sunt însoţiţi de mai multe echipaje de Poliţie şi jandarmi. dar nu s-au înregistrat incidente. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.