Ministrul Muncii, Marius Budăi a declarat miercuri, în audierile din Parlament pentru a prelua un nou mandat, că nu există din partea Ministerului Muncii niciun jalon ratat. Să pui într-un PNRR scris extrem de prost trei reforme atât de importante, una după alta, înseamnă că nu ai nicio noţiune despre ce înseamnă implementarea unei legislaţii, a mai spus ministrul către cei din guvernarea de dreapta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Nu există din partea Ministerului Muncii niciun jalon ratat. Niciun jalon ratat. Şi în cererea de plată numărul unu şi în cererea de plată numărul 2, ministerul muncii a avut jaloane de îndeplinit, nu există niciun termen ratat. ”Cererea de plată numărul trei încă nu este depusă. Să pui într-un PNRR scris extrem de prost trei reforme atât de importante, una după alta, la trei luni de zile, şi să vrei să ai şi dezbatere cu partenerii sociali, înseamnă că nu ai nicio noţiune despre ceea ce înseamnă implementarea unei legislaţii în România”, a afirmat el. Ministrul a mai spus că, la capitolul digitalizare, ”îşi asumă foarte clar că până la sfârşitul anului hub-ul de servicii va fi implementat”. Marius Budăi a afirmat că evaluarea dosarelor de pensii se încheie clar la toamnă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.