Ministrul Muncii, Marius Budăi a declarat, luni, despre o posibilă remaniere guvernamentală, că el nu se teme de nimic şi a precizat că decizia se ia în coaliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat dacă se pune problema unei remanieri, ministrul Muncii a spus că cel mai bine ia decizia coaliţia. ”Eu mă tem doar să nu fiu sănătos. În rest, nu mă tem de nimic”, a spus Marius Budăi. La intrarea în şedinţa coaliţiei în care ar trebui să aibă loc evaluarea miniştrilor, Budăi a spus, din nou, că nu are nicio informaţie privind o remaniere. ”Nu am niciun fel de informaţie, suntem pur şi simplu convocaţi, am venit, discutăm despre măsuri”, a spus el. Miniştrii PSD merg la evaluarea din coaliţie, programată luni, deşi liderii partidului spun că nu fac nici evaluări, nici remanieri, afirmă surse social-democrate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.