În vederea asigurării educaţiei şi informării de înaltă calitate pentru promovarea integrării, cu succes, a tinerilor si adulţilor vulnerabili în societate şi pe piaţa muncii

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În continuarea demersurilor României de a deveni membru al OECD, particip astazi (vineri - n.r.), în calitate de ministru al Muncii, la lucrările din cea de-a doua zi a Summit-ului OECD privind întărirea competenţelor, pentru echitate şi sustenabilitate”, a scris Marius Budăi, vineri pe Facebook.
 
El a mai spus că va prezenta, în numele României, abordarea generală, dar şi „demersurile Ministerului Muncii, în vederea asigurării educaţiei şi informării de înaltă calitate pentru promovarea integrării, cu succes, a tinerilor si adulţilor vulnerabili în societate şi pe piaţa muncii, dar şi modalităţile de adoptare a unei abordări inovatoare pentru oportunităţi de învăţare pe tot parcursul vieţii”. 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.