Deputatul Marius Bodea, candidat USR-PLUS la şefia Consiliului Judeţean Iaşi, susţine că dacă guvernul va insista să facă alegeri în plină pandemie, PSD va primi un mare cadou, pentru că votanţii social-democraţi sunt cei mai disciplinaţi, indiferent de condiţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marius Bodea a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că alegerile locale ţinute într-o perioadă dificilă din punct de vedere sanitar favorizează în primul rând PSD.

“Majoritatea celor care susţin organizarea de alegeri în plină pandemie sunt votanţi PSD, în timp ce votanţii PNL, USR-PLUS şi PMP vor amânarea alagerilor până la rezolvarea crizei sanitare. Dacă guvernul va insista ca în plină pandemie să organizeze alegeri, atunci PNL va face un mare cadou PSD, pentru că oamenii interesaţi mai degrabă de sănătatea lor nu se vor prezenta la vot. Votanţii PSD sunt dedicaţi dintotdeauna votării şi merg indiferent că sunt furtuni sau fulgere. Va fi de fapt un rezultat care nu corespunde realităţii şi intenţiei de vot“, a precizat deputatul Marius Bodea.

El consideră că PSD va avea un rezultat peste cel actual din sondaje, dacă prezenţa la urne va fi sub 25 la sută.

“Cred că guvernul PNL nu-şi doreşte să aducă PSD la un scor care să-I facă să ajungă primul partid. Ar fi o eroare politică“, a afirmat deputatul Marius Bodea.

La rândul său, şeful USR Iaşi, deputatul Cosette Chichirău a precizat că aşa cum se văd acum lucrurile, campaniile electorale viitoare vor fi mult restricţionate, ea adăugând că se pune întrebarea dacă procesul electoral va mai fi echitabil şi corect.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.