Liberalul Marin Anton a declarat, duminică, la Antena 3, că preşedintele executiv al PSD Niculae Bădălău l-a înjurat de mamă, l-a ameninţat că îl "aranjează" şi că i-a dat "un pumn de palmă" peste gură, motiv pentru care l-a reclamat la Poliţie şi s-a prezentat la IML, de unde a obţinut un certificat medico-legal, precizând că nu va renunţa, chiar dacă politicianul social-democrat îşi va cere scuze. Marin Anton a reamintit că el şi Bădălău sunt competitori politici şi că el îl critică pe liderul social-democrat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marin Anton a declarat că a fost la o nuntă şi că, la puţin timp de la sosire, a ieşit pe terasă, unde, la câţiva metri distanţă, se afla şi Niculae Bădălău împreună cu alţi câţiva bărbaţi.

"A început să strige la mine «Măi Antoane!», să mă înjure de măicuţa mea, să mă ameninţe că mă omoară şi că mă aranjează el. În timpul ăsta s-a apropiat de mine şi mi-a dat un pumn de palmă în gură" a relatat Marin Anton, adăugând: "Cred că mi-a dat cu podul palmei"

El a explicat că a încercat să pareze, dar că în urma loviturii i-a fost spartă buza, motiv pentru care a mers la IML, pentru certificat medicol-legal şi a făcut şi plângere penală.

Marin Anton a precizat că el şi Bădălău sunt competotori politici şi că din această postură îl critică.

Întrebat dacă şi-ar retrage plângerea în cazul în care Niculae Bădălău şi-ar cere scuze, liberalul a precizat că acest lucru nu se va întâmpla.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.