Fostul lider PNL Ilfov, Marian Petrache, a scris joi pe Facebook că eşecul formării unui Guvern condus de Nicolae Ciucă nu va fi eşecul premierului desemnat ci al conducerii partidului şi că interesele de grup meschine au blocat conducerile politice ale partidelor în formarea unei majorităţi în Parlament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Petrache arată, în postare, că Parlamentul, în actuala sa structură, şi-a atins limitele, fiind incapabil să susţină formarea unui guvern. ”Interesele de grup meschine au blocat conducerile politice ale partidelor în formarea unei majorităţi. Explicaţiile liderilor politici sunt halucinante, nu au nicio legătuăa cu interesul public şi nici măcar cu o logica elementară”, afirmă fostul preşedinte al CJ Ilfov. Marian Petrache consideră că eşecul formării Guvernului de către Nicolae Ciucă nu îi aparţine acestuia ci conducerii partidului. ”Eşecul formării guvernului Ciucă nu va fi eşecul domniei sale, ci eşecul actualei conduceri a PNL-ului. Mai este timp!”, a comentat liberalul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.