Deputatul şi liderul PSD Giurgiu Marian Mina i-a transmis liberalului Florin Cîţu că este „un bizar” şi că nu are dreptul să ceară demisia lui Marcel Ciolacu, în condiţiile în care a fost demis din toate funcţiile posibile de „incompetent” ce era.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Cîţu, bizarule, tu nu poţi să ceri demisii! Tu ai fost demis, de incompetent ce erai, din toate funcţiile posibile. Inclusiv de liberalii tăi. Tu vorbeşti de responsabilitate?! După ce ai împrumutat 200 de miliarde, dar ai sprijinit economia la nivel de Congo?! Lasă-ne, patriotule! Te-ai găsit tocmai tu să lupţi pentru români, care ne-ai nenorocit cu liberalizarea preţurilor la energie, până au ajuns preţurile până la cer? Tu trebuie să taci! Lasă-ne să reparăm toate prostiile şi ticăloşiile pe care le-ai făcut! Când ai de gând să spui de ce, în cârdăşie cu USR, ai luat vaccinuri de 1 miliard de euro?!”, a scris Marian Mina, joi pe Facebook.
 
Social-democratul a adăugat că românii sunt îngrijoraţi, pe bună dreptate, că preţurile asigurărilor RCA au crescut din nou.
 
„Dar ideea este să transmiţi un mesaj de calm, ceea ce preşedintele Ciolacu a făcut, nu să inflamezi tu spiritele cu demisii imaginare. Indiferent de situaţiile care pot apărea în piaţă, Guvernul va interveni pentru protejarea şoferilor. Aşa cum Guvernul, de altfel, a mai făcut-o şi în alte cazuri. Aşa cum Guvernul TĂU, Cîţule, nu a făcut niciodată şi n-a fost niciodată de partea românilor. Nu se alimentează niciun scenariu de faliment. Acest scenariu este deja prezent în presă şi a creat îngrijorare în piaţă de mai multă vreme. Eu sunt convins că intrarea pe piaţă a unui asigurator de stat, respectiv o societate de asigurare care va avea acţionari CEC şi Imprimeria Naţională, va aduce mai mult echilibru şi predictibilitate. Dar pentru prostie şi ticăloşie nu există nicio asigurare, Cîţule!”, a completat Mina. 
 
Reacţia lui Marian Mina vine în contextul în care fostul premier Florin Cîţu a precizat, joi, că liderul PSD Marcel Ciolacu trebuie să plece imediat şi că „are datoria să le spună urgent românilor la ce companie s-a referit când a spus că urmează un «faliment anunţat» pe piaţă asigurărilor din România”.
 
Preşedintele Camerei Deputaţilor şi liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, despre majorarea poliţelor RCA că este posibil să fie un faliment anunţat şi că este ferm convins că guvernul va interveni, cum a mai făcut acest lucru o dată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.