Deputatul şi liderul PSD Giurgiu Marian Mina i-a transmis prim-vicepreşedintelui PNL Dan Motreanu care a precizat că PNL nu doreşte modificarea Codului fiscal şi liberalii nu susţin creşterea de taxe, că liberalul nu doreşte ca lumea să fie taxată mai puţin pentru munca pe care o depune sau ca toate firmele să plătească în mod corect. Social-democratul i-a mai spus lui Motreanu că nu voia nici reglementarea preţurilor la energie şi gaze, însă aceasta a avut loc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Domnul Motreanu nu nimereşte comunele şi drumurile prin Giurgiu fără „Waze”, dar a găsit, în schimb, să critice propunerile economice şi sociale ale PSD. Hai să clarificăm ceva: voi, la PNL, aveţi vreo propunere pe care s-o discutăm?! Ceva, domnule Motreanu, orice ? Sau viziunea liberală transpiră prin toţi porii doar când trimiteţi secretarii de stat de la PSD la ascuţit creioane, pentru că şi-au exprimat o opinie?! Am înţeles: nu vreţi ca oamenii să fie taxaţi mai puţin pe munca lor. Nu vreţi ca toate firmele să plătească corect. Nu vreţi nimic din ceea ce înseamnă echitate şi echilibru”, a scris Marian Mina, miercuri pe Facebook.

Social-democratul a adăugat că Dan Motreanu nu a dorit nici reglementarea preţurillor la energie şi gaze şi, cu toate acestea a fost făcută.

„Dar, staţi liniştit, domnule Motreanu! N-aţi vrut nici reglementare la preţurile la energie şi gaze sau taxa de solidaritate pentru companiile din energie. Şi s-au făcut! Şi a fost bine pentru România!!!”, a completat Mina.

Prim-vicepreşedintele PNL Dan Motreanu a afirmat că partidul nu va susţine noi modificări ale Codului fiscal, deoarece formaţiunea nu susţine creşterea taxelor, fiind încălcat şi principiul de bază al Codului fiscal şi anume predictibilitatea de care are nevoie mediul de afaceri. „Nu înteleg clar ce doreşte PSD - bani la buget sau să protejeze cetăţenii, care oricum au veniturile sub presiunea inflaţiei”, a adăugat liberalul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.