Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a atacat dur, pe Facebook, pe cei de la USR, afirmând că ”zeci de milioane de euro din împrumuturile luate prin PNRR - mai exact din banii ce vor fi plătiţi de români, cu dobânzile aferente - au fost ”alocate” de userişti pentru servicii de consultanţă, ”fără transparenţă, fără niciun criteriu, fără nicio fundamentare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Consultanţă pe zeci de mii de euro! Asta îi defineşte pe aceşti umflaţi pe bani publici de la USR! După ce au aruncat România în haos cu liberalizarea energiei, nu au nicio jenă acum să îi pună pe românii sărăciţi să le plătească consultanţă de 44.000 de euro pe lună!”, a scris preşedintele PSD. 
 
 
Marcel Ciolacu arată că ”zeci de milioane de euro din împrumuturile luate prin PNRR - mai exact din banii ce vor fi plătiţi de români, cu dobânzile aferente - au fost ”alocate” de userişti pentru servicii de consultanţă. Fără transparenţă, fără niciun criteriu, fără nicio fundamentare!”. 
 
”Acum poate înţelege toată lumea DE CE cei care propovăduiau ”Fără hoţie în funcţii publice” s-au opus din toate puterile optimizării PNRR, solicitate de PSD. Pentru că transparenţa clamată atât de mult de aceiaşi preacuraţi userişti i-ar lăsa ca înainte de a ajunge accidental la guvernarea ţării: fără locuri de muncă, fără venituri, şomeri pe banii celor pe care tocmai i-au împovărat cu toată ”consultanţa” lor!”, mai spune liderul social-democrat. 
 

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, marţi, că niciun angajat al Ministerului Sănătăţii nu a lucrat şi nu a văzut PNRR, fiind descoperite ”destul de multe lucruri ciudate” şi că, de multe ori, valoarea consultanţei este mai mare decât valoarea obiectivului, dând exemplul unui proiect de cinci milioane de euro cu consultanţă de 25 de milioane. ”Am pus documentele la dispoziţia Corpului de Control al prim-ministrului”, a afirmat Rafila.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.