Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat luni că România are o democraţie consolidată după acest gest făcut de Nicolae Ciucă astăzi prin anunţarea demisiei din funcţia de premier. Este pentru prima dată când lideri celor mai impotante partide politice şi-au ţinut o promisiune făcută şi nu putem decât să ne lăudăm cu acest lucru, a arătat Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aş dori în primul rând să mulţumesc domnului preşedinte al PNL, până acum câteva ore priim-ministrul României, din punctul meu de vedere, România are o democraţie consolidată după acest gest făcut de domnul Nicolae Ciucă astăzi. Este pentru prima dată când lideri celor mai improtante partide politice şi-au ţinut o promisiune făcută şi nu putem decât să ne lăudăm cu acest lucru indiferent cum privim lucrurile sau dacă cineva va considera că a fost corect sau nu”, a spus Ciolacu. 

El a arătat că se bucură foarte mult că împreună cu premierul au găsit soluţiile cele mai bune pentru a stopa greva din învăţământ astfel încât copiii să poată susţine examenele conform programului cunoscut deja, fără mari modificări.

”Am hotărât împreună cu domnul Ciucă ca în cursul zilei de vineri să continuăm discuţiile cu liderii de sindicat şi cu Ministrul muncii pentru a respecta termenele promose, până pe 15 iunie să finalizăm primele grile din învăţământ pe noua lege a salarizării”, a precizat el. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.