Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu a declarat, luni, la Chişinău, în cadrul conferinţei de presă cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, că Republica Moldova nu are nevoie de un ajutor militar, în schimb, este nevoie de securizarea frontierelor, lucru benefic pentru întreaga Europă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că Republica Moldova nu are nevoie de un ajutor militar. Din câte cunosc eu, Constituţia Republicii Moldova oferă o neutralitate. În schimb, este nevoie de securizarea frontierelor, lucru benefic pentru întreaga Europă şi aici cred că este o zonă în care România trebuie să se implice şi mai mult alături de Republica Moldova”, a spus Marcel Ciolacu, răspunzând la o întrebare sa presei din Republica Moldova.

El a continuat: ”Ca să fiu mai exact, cu adevărat România este un scut pentru Republica Moldova şi aşa trebuie să fie”.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a avut o întrevedere cu Natalia GAVRILIŢA, Prim-ministru al Republicii Moldova, la Guvernul Republicii Moldova, şi urmează să se întâlnească şi cu Maia SANDU, Preşedintele Republicii Moldova.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.