Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, spune că PSD nu mai are voie să facă "nicio greşeală" şi promite că va fi unul dintre stâlpii unităţii din partid. "În turul doi va câştiga cel care va fi votat cu inima. Un singur om poate fi votat cu inima, din toată lista de candidaţi, preşedintele nostru, Viorica Dăncilă!”, afirmă Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu i-a criticat, sâmbătă, la lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidenţiale, pe parlamentarii PSD care au votat împotriva partidului, spunând că aceştia îşi vor primi "răsplata pe care o merită".
 
"Nu mai avem voie să facem nicio greşeală. (...) Eu nu mă regăsesc în discursul nici al preşedintelui Klaus Iohannis, nici al lui Ludovic Orban, nici al lui Dan Barna, dintr-un singur motiv: pentru că sunt social-democrat", a afirmat el.
 
Acesta a spus că Viorica Dăncilă este singura care poate respecta Constituţia.
 
"Eu nu o să mai mă las păcălit. Vă promit (...) că nu vom mai face nicio greşeală. Nu avem voie, din acest moment, să mai facem nicio greşeală şi să mai fie nicio dispută între noi, iar eu promit că voi fi unul dintre pilonii unităţii acestui partid. În turul doi va câştiga cel care va fi votat cu inima. Un singur om poate fi votat cu inima, din toată lista de candidaţi, preşedintele nostru, Viorica Dăncilă!”, a spus Ciolacu.
 
"Cea mai mare calitate a mea este aceea că sunt membru PSD din 1990. Îmi voi pierde această calitate atunci când voi merge, ca fiecare dintre noi, la locul cu verdeaţă", a mai spus Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.