Marcel Ciolacu a precizat că social-democraţii nu ai intrat la guvernare nici pentru PNL, nici UDMR, nici pentru preşedintele Klaus Iohannis şi nici măcar pentru PSD, ci pentru România şi pentru români.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu am intrat la guvernare nici pentru PNL, nici pentru UDMR, nici pentru preşedintele Iohannis şi nici măcar pentru Partidul Social Democrat. Am intrat la guvernare pentru România şi pentru români. Era evident în ce direcţie se îndreaptă România după aproape doi ani de guvernare de dreapta, după ce au vrut să ne prezinte altă realitate decât aceea în care Partidul Social Democrat câştigase alegerile. A fost un moment în care, împreună cu colegii mei şi cu colegii dumneavoastră, am luat o decizie, zic eu, corectă de a ne implica în actul de guvernare”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri la Alexandria, unde a avut loc Conferinţa judeţeană de alegeri a Organizaţiei Judeţene PSD Teleorman.

Liderul social-democraţilor a adăugat că nici măcar pentru PSD nu a intrat la guvernare partidul, ci doar pentru români şi România, iar acest lucru poate fi uşor vizibil.

„N-am intrat pentru nimeni, nici măcar pentru noi, la guvernare. Am intrat pentru România şi pentru români. Se vede acest lucru. Cred că dacă vom continua să nu depăşim liniile roşii, vom continua această guvernare cel puţin până în anul 2024, dar vreau să ne pregătim ca de data aceasta să îşi înveţe bine lecţia şi să nu mai îndrăznească niciodată să încerce ce-au încercat să facă la Teleorman”, a conchis Ciolacu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.