Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, întrebat dacă i s-a oferit funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, că "alea-s nişte funcţii când se creează nişte majorităţi". "Mie nu-mi trebuiesc funcţii, dom-le! Eu sunt şef la ciuma roşie cât timp vor colegii mei şi cu asta am încheiat! Suntem în opoziţie", susţine el, ironică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat, marţi, dacă i s-a oferit lui sau unui alt membru din PSD funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor în schimbul susţinerii pentru Guvern, Marcel Ciolacu, fost deţinător al acestei demnităţi, a răspuns ironic.

"Cum să mi se ofere, de la cine să mi se ofere? Mă vedeţi aşa prost îmbrăcat? Alea-s nişte funcţii când se creează nişte majorităţi. Eu cred în democraţie şi în regulile democratice. Ca să ce? Să fiu şef la Cameră două săptămâni până se împacă USR-ul cu aia, pe urmă te schimbă? Lucrurile trebuie să fie normale la cap! Asta nu-i ţara lui Papură Vodă!”, a afirmat liderul PSD la România Tv.

Ciolacu a continuat ironiile, spunând că nu îşi doreşte funcţii.

"Mie nu-mi trebuiesc funcţii, dom-le! Eu sunt şef la ciuma roşie cât timp vor colegii mei şi cu asta am încheiat! Suntem în opoziţie. (...) Funcţiile în Parlament sunt nişte funcţii politice. Ele se obţin în urma creării unor majorităţi. Vedeţi o majoritate creată ca să merg eu? Ce, io-s aventurier?”, a adăugat Ciolacu.

El a explicat că un gest de acceptare a unei astfel de înţelegeri s-ar răsfrânge asupra partidului, lucru pe care nu îl doreşte.

Marcel Ciolacu a afirmat că nu a fost contactat de către preşedintele Klaus Iohannis de la debutul crizei politice, el subliniind că probabil şeful statului nu are numărul său de telefon.

El consideră că politica nu trebuit făcută "fugărind vreo funcţie" şi adaugă că nu face "politică mică”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.