Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a transmis miercuri un mesaj către primari, în cadrul Adunării Generale a Asociaţiilor Municipiilor din România, el afirmând că indiferent de culoarea politică vor avea întreg sprijinul acestei coaliţii de guvernare pentru a-şi duce proiectele de investiţii până la capăt. El mai afirmă că buget record de investiţii pe 2023, de peste 22 de miliarde de euro, care ne va ajuta să avem o creştere economică sănătoasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am fost astăzi la lucrările Adunării Generale a Asociaţiilor Municipiilor din România pentru a le transmite tuturor primarilor un mesaj foarte clar: că indiferent de culoarea politică vor avea întreg sprijinul acestei coaliţii de guvernare pentru a-şi duce proiectele de investiţii până la capăt”, spune Marcel Ciolacu pe Facebook. 
 
Preşedintele PSD arată că ”nu contează că eşti de stânga sau de dreapta atunci când vrei să faci ceva pentru oamenii pe care îi reprezinţi”.
 
”Primarii sunt în prima linie a relaţiei cu cetăţenii şi ei ştiu cel mai bine care sunt nevoile comunităţilor pe care le reprezintă. Avem un buget record de investiţii pe 2023, de peste 22 de miliarde de euro, care ne va ajuta să avem o creştere economică sănătoasă.
Vreau să avem un parteneriat solid cu comunităţile locale pentru finanţarea tuturor proiectelor de dezvoltare, care să schimbe faţa localităţilor şi să îmbunătăţească viaţa cetăţenilor”, mai scrie Ciolacu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.