Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, luni, după şedinţa Consiliului Naţional al PSD, că formaţiunea pe care o reprezintă va participa la consultările de la Palatul Cotroceni, din respect pentru instituţia prezidenţială, cea mai importantă a statului român şi nu din respect pentru cei care au creat această criză politică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a spus că din delegaţia PSD vor face parte şi secretarul general Paul Stănescu şi trei tineri din administraţiile locale, ”să vadă şi domnul preşedinte că nu sunt frustraţi pentru că sunt de la PSD, ci sunt frustraţi de ceea ce păţesc românii în administraţiile lor, pentru că vor fi mari probleme cu şcolile şi spitalele pe care le au în subordine, în perioada următoare”. 

”Mergem la Cotroceni, din respect pentru instituţia prezidenţială, cea mai importantă a statului român şi nu din respect pentru cei care au creat această criză politică”, a completat el. 

Preşedintele PSD a precizat că partidul va merge la Cotroceni şi cu planul de combatere a crizei sanitare, care este actual şi acum şi cu cele 10 propuneri, pe termen scurt, astfel încât capitalul românesc şi populaţia să depăşească această perioadă de iarnă. 

Liderul PSD nu a dorit să spună dacă PSD merge cu o propunere de premier şi a afirmat că va face declaraţii după discuţiile cu preşedintele Klaus Iohannis. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.