Consiliul Politic Naţional al PSD l-a votat, luni, pe europarlamentarul Mihai Tudose, coordonator al campaniei electorale la alegerile europarlamentare de anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mă bucur că l-am validat pe Mihai Tudose coordonatorul campaniei electorale la europarlamentare, urmând să intrăm într-un calendar normal de partid”, a declarat Marcel Ciolacu după şedinţă.

În urmă cu o săptămână, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu afirma că stabilirea listelor de candidaţi pentru alegerile europarlamentare nu este o prioritate în acest moment, decizia urmând a fi luată după 7 ianuarie 2024.

Ciolacu preciza într-o emisiune că se va începe pregătirea prin alegerea managerului de campanie, iar el îl va propune pe Mihai Tudose.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, marţi seară, la România TV, dacă Mihai Tudose a fost desemnat manager de campanie al partidului şi a afirmat: ”O să-l propun, luni voi face Consiliu Naţional”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.