Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, marţi, că se bucură de faptul că Sorin Grindeanu a reşit să strângă o majoritate în Parlament pentru a fi votat în Biroul Permanent preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor. USR, în schimb, acuză frormarea unei noi majorităţi, PSD-UDMR-AUR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mă bucur că domnul Grindeanu a reuşit să creeze o majoritate în Parlament, să fie preşedinte interimar”, a spus Ciolacu, la sediul partidului. 

Deputatul USR Andrei Lupu a scris, pe Facebook, că astăzi a expirat mandatul lui Florin Roman ca preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor, fiind necesară votarea unui nou preşedinte interimar în Biroul Permanent.
 
”Şi surpriză: o nouă majoritate în Camera Deputaţilor. PSD, UDMR şi AUR l-au votat pe... Sorin Grindeanu. Majoritate.
În caz că îi era cuiva dor de el. P. S.: PNL s-a abţinut de la vot, doar USR s-a opus. Concluziile le trage fiecare”, a comentat reprezentantul USR.

Sorin Grindeanu a fost votat, marţi, în Biroul Permanent, preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor, cu voturile PSD, UDMR, minorităţi şi AUR. PNL s-a abţinut la vot. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.