Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, joi, la sediul partidului, că răbdarea românilor se apropie de sfârşit şi este nevoie să se ia o decizie pentru deblocarea crizei. Liderul PSD a spus că are discuţii cu premierul desemnat Nicolae Ciucă şi a arătat că nu exclude nici varianta unui guvern tehnocrat, până la alegerile anticipate. În privinţa intrării PSD în Guvern, Marcel Ciolacu a precizat că ia în calcul orice va duce la deblocarea crizei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am discuţii cu premierul desemnat, aştept ceea ce aşteaptă şi românii, încheierea crizei”, a arătat Ciolacu. 
 
Întrebat despre posibilitatea unui guvern tehnocrat, preşedintele PSD a arătat că prima propunere a PSD a fost un guvern de tehnocraţi, specialişti, până la alegerile generale anticipate. 
 
”Este o posibilitate şi nu trebuie exclusă”, a spus Ciolacu. 
 
Preşedintele PSD a spus că face apel la clasa politică să se ia o decizie, pentru că ”deja întindem prea mult răbdarea românilor”. 
 
Despre o participare a PSD la guvernare, Ciolacu a spus că ia în calcul tot ce este serios pentru deblocarea crizei.
 
”Nu condiţionez nimic. Termenii în care vorbim sunt normali şi responsabili, cred că răbdarea românilor se apropie de sfîârşit, iar liderii politici trebuie să ia decizii”, a spus Marcel Ciolacu, arătând că până sâmbătă, premierul desemnat trebuie să depună lista şi programul de guvernare în Parlament. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.