Marcel Ciolacu a anunţat, marţi la Constanţa, că a avut o discuţie cu premierul Nicolae Ciucă cu privire la demararea investiţiilor cu susţinere guvernamentală. Liderul PSD a adăugat că Executivul şi Parlamentul trebuie să aibă o agendă comună în legătură cu dezvoltarea portului Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cel mai important port la Marea Neagră în acest moment este portul Constanţa. Administrarea portului trebuie să intre în altă dinamică şi eficienţă. Am venit împreună să vedem pe zona executivă şi pe zona legislativă ce trebuie făcut. Capacitatea portului Constanţa este de 65 de milioane de tone. Lucrurile trebuie grăbite în acest moment ca să nu pierdem oportunitatea oferită în urma conflictului din Ucraina. Trebuie demarate rapid investiţii cu susţinere guvernamentală. Sunt ferm convins că domnul ministru o să detalieze toate aceste lucruri. Azi o să am împreună cu domnul viepremier o întâlnire cu prim-ministrul ca din acel moment Guvernul şi Parlamentul să aibă o agendă comună în ce priveşte portul Constanţa”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi la Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.