Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu a transmis, vineri, cu prilejul Zilei Imnului Naţional al României, că imnul Naţional este cel mai puternic simbol al apartenenţei românilor la valorile naţionale, iar românii, indiferent de zona în care locuiesc, au un singur Imn, ale cărui versuri reprezintă cea mai frumoasă reprezentare a sufletului nostru românesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Imnul Naţional este cel mai puternic simbol al apartenenţei românilor la valorile naţionale. Versurile sale reprezintă liantul tuturor generaţiilor care au contribuit la construcţia României de astăzi”, spune preşedintele Camerei Deputaţilor.
 
Marcel Ciolacu continuă: ”Imnul Naţional ne-a ţinut uniţi atât în momentele dificile ale naţiunii noastre, cât şi atunci când am celebrat reuşitele sportivilor sau olimpicilor noştri”. 
 
”Românii, indiferent de zona în care locuiesc, au un singur Imn, ale cărui versuri reprezintă cea mai frumoasă reprezentare a sufletului nostru românesc!”, mai afirmă liderul PSD în mesaj. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.