Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, despre faptul că UDMR ar fi spus că nu ştia despre o asumare a răspunderii pe legea pensiilor speciale, că îşi cere scuze că chiar nu cere voie UDMR pentru orice vreau el şi că ar fi trebuit să îl întrebe. Nu pot continua ca om politic, ca prim ministru, dacă eu nu rezolv această problemă a pensiilor speciale, a arătat Ciolacu. Întrebat dacă va insista să păstreze la PSD Ministerul Transporturilor, Ciolacu a spus: „Nu, voi insista să îl păstrez pe Sorin Grindeanu”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă rămâne şi varianta asumării răspunderii pe legea pensiilor speciale, în condiţiile în care cei de la UDMR au spus că nu ştiu despre o astfel de decizie.

„Îmi cer scuze că chiar nu cer voie UDMR pentru orice vreau eu. Am spus (...) îmi pare rău că cei de la UDMR, înainte să îşi dea cu părerea ar trebui să mă întrebe şi pe mine. Nu pot continua ca om politic, ca prim ministru, dacă eu nu rezolv această problemă”, a spus preşedintele PSD.

Despre ieşirea UDMR de la guvernare, Ciolacu a spus: „Cred că nu ar fi trebuit să discutăm lucruri pe care le-am discutat în interior”.

Întrebat dacă va insista să păstreze la PSD ministerul Transporturilor, Ciolacu a spus: „Nu, voi insista să îl păstrez pe Sorin Grindeanu”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.