Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a precizat, după întâlnirea cu primarul Romei Roberto Gualtieri, că oraşul este casa a peste 200.000 de români, de aceea îşi doreşte ca forumul economic bilateral să fie organizat la Roma. El a mai spus că Italia este al doilea partener comercial al ţării noastre.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Roma este casa a peste 200.000 de cetăţeni români!  În sprijinul acestei comunităţi puternice, am discutat astăzi cu primarul Romei, Roberto Gualtieri, despre cum putem lucra împreună pentru a crea noi oportunităţi pentru aceasta, inclusiv la nivel de reprezentare administrativă. De altfel, ne dorim să organizăm împreună un forum economic bilateral la Roma, deoarece Italia este al doilea partener comercial al României. Trebuie să continuăm să întărim constant această relaţie”, a scris Marcel Ciolacu, joi pe Facebook.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.