Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, după ce Benjamin Netanyahu a fost învestit premier al Israelului, că are încredere şi contează pe sprijinul lui Netanyahu pentru a duce relaţia între Israel şi România la un nivel mai înalt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Felicitări Benjamin Netanyahu pentru noul mandat ca prim-ministru al Israelului. Contez pe sprijinul dumneavoastră pentru a duce acele bune relaţii dintre ţările noastre la un nivel superior. Israelul este un prieten şi partener special al României!”, a scris Marcel Ciolacu, joi pe Twitter.
 
Benjamin Netanyahu a depus joi jurământul ca prim-ministru al Israelului, revenind în această funcţie pentru a şasea oară, în fruntea unui cabinet al dreptei dure care promite să extindă coloniile evreieşti în Cisiordania ocupată şi să aplice şi alte politici controversate, criticate atât în ţară, cât şi în străinătate, relatează Reuters.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.