Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, despre supraimpozitarea pensiilor speciale, că arămas discuţia în continuare în coaliţie şi că este ferm convins că până la urmă vor veni cu o soluţie graduală. Începem să ne punem de acord, a mai afirmat liderul PSD, precizând că a avut discuţii cu premierul inclusiv în urmă cu o zi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”A rămas discuţia în continuare în coaliţie şi sunt ferm convins că până la urmă vom veni cu o soluţie graduală”, a spus preşedintele PSD, despre supraiompozitarea pensiilor. ”Începem să ne punem de acord”, a mai afirmat el, precizând că aşa este corect. ”Şi ieri am avut o discuţie cu primul ministru, pe mai multe aspecte, repet, nu avem mereu neapărat întâlniri de coaliţie anunţate”, a mai spus Ciolacu, precizând că i se pare normal să aibă astfel de discuţii şi cu preşedintele UDMR, Kelemen Hunor. Despre momentul în care se va lua o astfel de decizie, Marcel Ciolacu a spus că speră să fie cât mai repede. ”Intrăm într-o zonă de echitate, totuşi. Repet, cel puţin să ai la pensie mai mult decât ai avut în activitate, mi se pare, nu cred că mai există într-un stat din lume aşa ceva”, a precizat liderul PSD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.