Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat miercurfi despre majorarea poliţelor RCA că este posibil să fie un faliment anunţat şi că este ferm convins că guvernul va interveni, cum a mai făcut acest lucru o dată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ştiţi foarte bine că este posibil să fie un faliment anunţat. Sunt ferm convins că guvernul va interveni, aşa cum a mai făcut odată”, a spus Marcel Ciolacu, întrebat despre majorarea preţurilor la poliţelor RCA.

Despre audierea conducerii ASF, Ciolacu a spus că un vicepreşedinte ASF i-a cerut o audienţă, iar preşedintele ASF a cerut o întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă.

”Repet, a mai existat această tendinţă, odată, şi eu ştiu că Guvernul României a reacţionat în timp real” ,a afirmat liderul PSD. Întrebat dacă are informaţii privind un posibil faliment pe piaţa RCA, Marcel Ciolacu a răspuns că aceste decizii le iau ASF şi Guvernul.

”Există anumite semnale pe piaţă că ar exista această posibilitate. A mai existat acest precedent. Eu ce vă pot răspunde este din precedentul care a fost, unde statul a intervenit. Sunt ferm convins că cei de la ASF, împreună cu Guvernul României, vor lua decizia cea mai bună. Dacă este o decizie prin OUG, va veni în Parlament”, a completat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.