Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, la Parlament, că este tardivă o lege cu certificatul verde, în acest moment, el precizând că a dat zeci de explicaţii pe acest subiect. Ştiu că este o Ordonanţă de urgenţă în vigoare, în ceea ce priveşte certificatul verde, a mai arătat liderul PSD, el menţionând că nu a fost de acord niciodată cu obligativitatea certificatului verde la locul de muncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă proiectul certificatului verde este mort, Marcel Ciolacu a răspuns: ”Nu a spus nimeni acest lucru”.

”Nu s-a discutat, am avut numai pe energie”, a precizat preşedintele PSD despre discuţiile din interiorul coaliţiei, arătând că ministrul Sănătăţii e cel mai în măsură să spună de ce nu mai este o prioritate.

”Cred că am dat zeci de explicaţii, în ceea ce priveşte certificatul verde, atât eu cât şi colegii mei, cât şi coaliţia cât şi ministrul. Este tardivă o lege cu certificatul, în acest moment, este tardiv. Mai mult, ştiu că este o Ordonanţă de Urgenţă în vigoare, în ceea ce priveşte certificatul verde”, a explicat Ciolacu.

Despre impunerea certificatului verde la locul de muncă, Marcel Ciolacu a spus că nu a fost de acord cu aşa ceva. ”Eu nu am fost de acord cu aşa ceva”, a arătat Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.